Hoşgeldiniz !
~~~~~~~~~~~~~~~~
>>>
>>>
Etiketler
- ARA SICAKLAR (4)
- BEBEK (1)
- BÖREKLER (1)
- BUTİK KURABİYE (18)
- ÇİKOLATA (5)
- ÇORBALAR (8)
- DEBBIE MACOMBER (1)
- DONDURMA (1)
- EĞİTİM (5)
- EKMEK (1)
- FİKRİ MÜHİM (1)
- HAMUR İŞLERİ (19)
- HARLAN COBEN (1)
- HEDİYE (3)
- HEDİYELİK (14)
- HELVA (1)
- İSMEK (5)
- KAHVALTI (1)
- KEK (2)
- KİTAP (9)
- KURABİYELER (7)
- MACARON (2)
- MAKARNA VE PİLAVLAR (6)
- MARLO MORGAN (1)
- MEYVE (1)
- MEZELER (3)
- NİKAH ŞEKERİ (1)
- PASTACILIK (4)
- PINAR (1)
- ROXANE GAY (1)
- SALATALAR (1)
- SARAH JIO (1)
- SOĞUK İÇECEKLER (1)
- SOĞUK PASTA (1)
- TANITIM (2)
- TATLILAR (23)
- Zeytinyağlılar (1)
17 Şubat 2009 Salı
MİLFÖY BÖREĞİ
MALZEMELER:
8 Adet milföy hamuru
4 adet uzun doğranmış sosis
4 çorba kaşığı rendelenmi kaşar peyniri
YAPILIŞI:
4 adet milföyü küçük bir tepsiye dizip her bir milföyün üzerine önce 1'er doğranmış sosis ve 1'er çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri yerleştirin. Diğer kalan 4 milföy hamurlarını üzerlerine kapatıp önceden ısıtılmış 170-180 derecelik fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.
NOT: Milföy hamurları yağlı bir hamur olduğundan tepsiyi yağlamıyorum. Ayrıca üzerlerine isteğe bağlı yumurta sarısı sürebilir çörekotu serpebilirsiniz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder