Hoşgeldiniz !
~~~~~~~~~~~~~~~~
>>>
>>>
Etiketler
- ARA SICAKLAR (4)
- BEBEK (1)
- BÖREKLER (1)
- BUTİK KURABİYE (18)
- ÇİKOLATA (5)
- ÇORBALAR (8)
- DEBBIE MACOMBER (1)
- DONDURMA (1)
- EĞİTİM (5)
- EKMEK (1)
- FİKRİ MÜHİM (1)
- HAMUR İŞLERİ (19)
- HARLAN COBEN (1)
- HEDİYE (3)
- HEDİYELİK (14)
- HELVA (1)
- İSMEK (5)
- KAHVALTI (1)
- KEK (2)
- KİTAP (9)
- KURABİYELER (7)
- MACARON (2)
- MAKARNA VE PİLAVLAR (6)
- MARLO MORGAN (1)
- MEYVE (1)
- MEZELER (3)
- NİKAH ŞEKERİ (1)
- PASTACILIK (4)
- PINAR (1)
- ROXANE GAY (1)
- SALATALAR (1)
- SARAH JIO (1)
- SOĞUK İÇECEKLER (1)
- SOĞUK PASTA (1)
- TANITIM (2)
- TATLILAR (23)
- Zeytinyağlılar (1)
7 Temmuz 2014 Pazartesi
KREMALI MANTARLI MAKARNA
KREMALI MAKARNA
MALZEMELER:
Yarım paket makarna
1 çorba kaşığı margarin
1 kutu (200 gr) krema
1 orta boy kuru soğan
taze fesleğen
tuz
YAPILIŞI:
Makarnayı isteğe göre haşlayın süzün. Ben aldante denilen şekilde az haşlıyorum. Tavada margarini eritip doğranmış soğanları ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun. Doğranmış taze fesleğeni de ekleyip 1 dk da fesleğenle kavurun. Kremayı ekleyip 30 sn kremayla pişirin. Ateşten alıp tuz ve isteğe göre karabiber de ekleyebilirsiniz. Makarnaya ekleyip karıştırın ve sıcak servis yapın.
KREMALI MANTARLI MAKARNA
Mantarlı yapmak isterseniz 8 - 10 adet kültür mantarını ince şekilde doğrayıp soğanla kavurun sonra fesleğen ve kremayı ekleyin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder