Hoşgeldiniz !

~~~~~~~~~~~~~~~~

7 Temmuz 2014 Pazartesi

KREMALI MANTARLI MAKARNA


KREMALI MAKARNA

MALZEMELER:
Yarım paket makarna
1 çorba kaşığı margarin
1 kutu (200 gr) krema
1 orta boy kuru soğan
taze fesleğen
tuz

YAPILIŞI:
Makarnayı isteğe göre haşlayın süzün. Ben aldante denilen şekilde az haşlıyorum. Tavada margarini eritip doğranmış soğanları ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun. Doğranmış taze fesleğeni de ekleyip 1 dk da fesleğenle kavurun. Kremayı ekleyip 30 sn kremayla pişirin. Ateşten alıp tuz ve isteğe göre karabiber de ekleyebilirsiniz. Makarnaya ekleyip karıştırın ve sıcak servis yapın.



KREMALI MANTARLI MAKARNA











 



Mantarlı yapmak isterseniz 8 - 10 adet kültür mantarını ince şekilde doğrayıp soğanla kavurun sonra fesleğen ve kremayı ekleyin.

Hiç yorum yok: