Hoşgeldiniz !
~~~~~~~~~~~~~~~~
>>>
>>>
Etiketler
- ARA SICAKLAR (4)
- BEBEK (1)
- BÖREKLER (1)
- BUTİK KURABİYE (18)
- ÇİKOLATA (5)
- ÇORBALAR (8)
- DEBBIE MACOMBER (1)
- DONDURMA (1)
- EĞİTİM (5)
- EKMEK (1)
- FİKRİ MÜHİM (1)
- HAMUR İŞLERİ (19)
- HARLAN COBEN (1)
- HEDİYE (3)
- HEDİYELİK (14)
- HELVA (1)
- İSMEK (5)
- KAHVALTI (1)
- KEK (2)
- KİTAP (9)
- KURABİYELER (7)
- MACARON (2)
- MAKARNA VE PİLAVLAR (6)
- MARLO MORGAN (1)
- MEYVE (1)
- MEZELER (3)
- NİKAH ŞEKERİ (1)
- PASTACILIK (4)
- PINAR (1)
- ROXANE GAY (1)
- SALATALAR (1)
- SARAH JIO (1)
- SOĞUK İÇECEKLER (1)
- SOĞUK PASTA (1)
- TANITIM (2)
- TATLILAR (23)
- Zeytinyağlılar (1)
19 Haziran 2008 Perşembe
PAZILI TAVUK YEMEĞİ
Malzemeler:
1 Adet kuru soğan
1 adet büyük yada 2 adet küçük boy patates
2 çorba kaçığı margarin
10-12 adet tavuk budu (baget)
1 demet pazı
Yapılışı:
Soğan yemeklik doğranır.. İçine tavuk butları atılır.. Biraz çevrilir ve 5-10 dakika ateşte kendi suyunu çekene kadar bekletilir... İçine iri doğranmış patates ve havuç eklenir... Üzerini geçecek kadar su eklenir. İçine çok iri doğranmış pazı yaprakları ilave edilir ve pişmeye bırakılır.. Bir kasede limon suyu, yumurta ve un karışımından terbiye yapılır.... İçine konur karıştırılır ve ateşten alınır... Harika bir yemek..... Pazının bu yemkteki lezzetini ancak yapan anlar...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder