Malzemeler:
1/2 Yarım kilo kabak içi
1 adet rendelenmiş kuru soğan
2 adet yumurta
2-3 çorba kaşığı nişasta
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
1 tatlı kaşığı tuz
3 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
2 çorba kaşığı sıvı yağ.
Yapılışı:
Malzemelerin hepsini bir kapta karıştırın. Geniş bir omlet tavasına 2 çorba kaşığı sıvı yağı gezdirin. Malzemeyi boca edin. Orta harlı ateşte altı kızarınca çevirin. Kolay çevirebilmek için 4 eşit parçaya bölerek çevirebilirsiniz. Diğer tarafıda kızarınca ocaktan alın. Sıcak servis yapın.
Hoşgeldiniz !
~~~~~~~~~~~~~~~~
>>>
>>>
Etiketler
- ARA SICAKLAR (4)
- BEBEK (1)
- BÖREKLER (1)
- BUTİK KURABİYE (18)
- ÇİKOLATA (5)
- ÇORBALAR (8)
- DEBBIE MACOMBER (1)
- DONDURMA (1)
- EĞİTİM (5)
- EKMEK (1)
- FİKRİ MÜHİM (1)
- HAMUR İŞLERİ (19)
- HARLAN COBEN (1)
- HEDİYE (3)
- HEDİYELİK (14)
- HELVA (1)
- İSMEK (5)
- KAHVALTI (1)
- KEK (2)
- KİTAP (9)
- KURABİYELER (7)
- MACARON (2)
- MAKARNA VE PİLAVLAR (6)
- MARLO MORGAN (1)
- MEYVE (1)
- MEZELER (3)
- NİKAH ŞEKERİ (1)
- PASTACILIK (4)
- PINAR (1)
- ROXANE GAY (1)
- SALATALAR (1)
- SARAH JIO (1)
- SOĞUK İÇECEKLER (1)
- SOĞUK PASTA (1)
- TANITIM (2)
- TATLILAR (23)
- Zeytinyağlılar (1)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder