Hoşgeldiniz !
~~~~~~~~~~~~~~~~
>>>
>>>
Etiketler
- ARA SICAKLAR (4)
- BEBEK (1)
- BÖREKLER (1)
- BUTİK KURABİYE (18)
- ÇİKOLATA (5)
- ÇORBALAR (8)
- DEBBIE MACOMBER (1)
- DONDURMA (1)
- EĞİTİM (5)
- EKMEK (1)
- FİKRİ MÜHİM (1)
- HAMUR İŞLERİ (19)
- HARLAN COBEN (1)
- HEDİYE (3)
- HEDİYELİK (14)
- HELVA (1)
- İSMEK (5)
- KAHVALTI (1)
- KEK (2)
- KİTAP (9)
- KURABİYELER (7)
- MACARON (2)
- MAKARNA VE PİLAVLAR (6)
- MARLO MORGAN (1)
- MEYVE (1)
- MEZELER (3)
- NİKAH ŞEKERİ (1)
- PASTACILIK (4)
- PINAR (1)
- ROXANE GAY (1)
- SALATALAR (1)
- SARAH JIO (1)
- SOĞUK İÇECEKLER (1)
- SOĞUK PASTA (1)
- TANITIM (2)
- TATLILAR (23)
- Zeytinyağlılar (1)
19 Haziran 2008 Perşembe
FIRIN MAKARNA
Malzemeler:
1 paket delikli çubuk makarna
3 subardağı süt
3 adet yumurta
1/2 (yarım) çaybardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 kase beyaz peynir rendesi
1 kase kaşar peynir rendesi
1/2 (yarım) kase doğranmış maydanoz
50 gr. margarin.
Yapılışı:
Makarnayı 10-15 dakika haşlayın Fazla haşlamayın güzel olmaz. Ayrı bir kapta süt, sıvıyağ ve tuzu karıştırın. Haşlanan makarnaya önce peynirleri ve maydanozu iyice karıştırın. Fırın kabını yağlayıp makarnayı yayın. Üzerine sütlü karışımı dökün. Üzerine margarini parça parça bıçakla koyun. Fırında üzeri kızarana dek pişirin. Kızaran makarnayı fırından çıkarın 5 dk hafif çekmesini bekleyin. Sıcak servis yapın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder