Hoşgeldiniz !

~~~~~~~~~~~~~~~~

6 Haziran 2008 Cuma

ÇİKOLATALI MİLFÖY TATLISI

Malzemeler:

Milföy Hamuru
Sarelle
Pudra şekeri

Yapılışı: Milföy hamurlarını ikiye kesin. Arasına sarelle sürüp ister ikiye katlayın ister rulo yapın. (Yağlanmamış) tepsiye dizin fırında hafif kızartın. Üzerlerine pudra şekeri serpip servis yapın.

Not: Sarelle fırında eriyip akıyor. Ama korkutmasın. Fazla yayılmaz. İçine çok fazla koymayın. Yarım milföye 1 çay kaşığı yeterli. Zaten yerkende akıcı oluyor. Fırında fazlada bekletmeyin. Sarellenin kenarlardan taştığını görünce, pembeleşmeye başlayınca alın. Çok hafif ve lezzetli oluyor.

Hiç yorum yok: