Hoşgeldiniz !
~~~~~~~~~~~~~~~~
>>>
>>>
Etiketler
- ARA SICAKLAR (4)
- BEBEK (1)
- BÖREKLER (1)
- BUTİK KURABİYE (18)
- ÇİKOLATA (5)
- ÇORBALAR (8)
- DEBBIE MACOMBER (1)
- DONDURMA (1)
- EĞİTİM (5)
- EKMEK (1)
- FİKRİ MÜHİM (1)
- HAMUR İŞLERİ (19)
- HARLAN COBEN (1)
- HEDİYE (3)
- HEDİYELİK (14)
- HELVA (1)
- İSMEK (5)
- KAHVALTI (1)
- KEK (2)
- KİTAP (9)
- KURABİYELER (7)
- MACARON (2)
- MAKARNA VE PİLAVLAR (6)
- MARLO MORGAN (1)
- MEYVE (1)
- MEZELER (3)
- NİKAH ŞEKERİ (1)
- PASTACILIK (4)
- PINAR (1)
- ROXANE GAY (1)
- SALATALAR (1)
- SARAH JIO (1)
- SOĞUK İÇECEKLER (1)
- SOĞUK PASTA (1)
- TANITIM (2)
- TATLILAR (23)
- Zeytinyağlılar (1)
6 Haziran 2008 Cuma
DAYAMA ISLAMASI
Malzemeler:
1 Adet haşlanmış tavuk
haşlanmış tavuğun suyu
1,5 kilo fazla pişirilmiş yufka (yufkacınızda fazla pişirtebilirsiniz)
2-3 kase kıyılmış ceviz
50 gr tereyağ yada margarin
Yapılışı: Yufkaları ortadan ikiye kasip rulo yapın. 3-4 parmak eninde kesin. Sıcak tavuk suyuna batırıp. tepsiye dik dik yerleştirin. Aralarına didiklenmiş tavuk parçaları ve kıyılmış ceviz koyun. Tepsi dolunca kızdırılmış tereyağ gezdirin. Sıcak olarak servis yapın. Yufkalar fazla pişrilmiş olduğu için fırında pişirilmiyor.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder