Hoşgeldiniz !
~~~~~~~~~~~~~~~~
>>>
>>>
Etiketler
- ARA SICAKLAR (4)
- BEBEK (1)
- BÖREKLER (1)
- BUTİK KURABİYE (18)
- ÇİKOLATA (5)
- ÇORBALAR (8)
- DEBBIE MACOMBER (1)
- DONDURMA (1)
- EĞİTİM (5)
- EKMEK (1)
- FİKRİ MÜHİM (1)
- HAMUR İŞLERİ (19)
- HARLAN COBEN (1)
- HEDİYE (3)
- HEDİYELİK (14)
- HELVA (1)
- İSMEK (5)
- KAHVALTI (1)
- KEK (2)
- KİTAP (9)
- KURABİYELER (7)
- MACARON (2)
- MAKARNA VE PİLAVLAR (6)
- MARLO MORGAN (1)
- MEYVE (1)
- MEZELER (3)
- NİKAH ŞEKERİ (1)
- PASTACILIK (4)
- PINAR (1)
- ROXANE GAY (1)
- SALATALAR (1)
- SARAH JIO (1)
- SOĞUK İÇECEKLER (1)
- SOĞUK PASTA (1)
- TANITIM (2)
- TATLILAR (23)
- Zeytinyağlılar (1)
17 Ekim 2018 Çarşamba
ÇİKOLATA FONDÜ
Aslında öyle uzun uzun bir tarifi yok. :)
Bire bir oranda karışım oluyor.
200 ml krema
200 gr bitter çikolata
Kremayı ocakta ısıtıyoruz. Kenarlarından kaynamaya başladığını görünce, fokurdamadan ocaktan indiriyoruz. Krema kesilir yoksa. Sonra içine çikolatayı ekleyip karıştırarak eritiyoruz.
Dilediğimiz meyvelerin yanında servis yapıyoruz. (meyveyi içine batırarark yiyoruz.:) )
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder